Ајс-Тијев „Боди каунт“ сутра у Београду

Култни амерички хип-хоп метал бенд „Боди каунт“ наступиће у понедељак увече 18. јуна у Башти Студентског културног центра Београда. У случају кише концерт неће бити одлаган или премештан у други простор, поручују организатори.

Група „Боди каунт“ (Body Count) у Београд долази са албумом Bloodlust (2017) иза себе, са когa су се већ истакли No Lives Matter, Black Hoodie, Ski Mask Way и All Love Is Lost, а на њему се налази и обрада класика легендарног „Слејера“ Raining In Blood.  

Београдској публици ће се 18. јуна у Башти СКЦ-а представити, како фронтмен Ајс-Ти каже, „бенд у пуној снази“.

„Боди каунт“ су почетком деведесетих спајајући панк, метал и хип-хоп основали школски другови Ајс-Ти (који већ годинама игра полицајца у ТВ серији Law and Order: Special Victims Unit) и гитариста Ерни Си, а са низа ангажованих албума издвојили су се до сада синглови Hey Joe, Necessary Evil, I Used to Love Her, Talk Shit, Get Shot, Relationships...

Улазница за наступ групе „Боди каунт“ у Београду кошта 2.300 динара преко мреже „Евентим“, а на дан концерта, ако их преостане, коштаће 2.500 динара.

Током вечери публика ће моћи да види и наступе састава „Пауерстроук“ (од 20 часова) и „Астроид бојз“ (20.40). „Боди каунт“ ће на бину изаћи око 21.30.

Београдски концерт легенди хип-хоп метала, под слоганом Арсенал фест представља, послужиће као загревање и сјајан увод у „Арсенал фест 08“ који ће бити одржан 21, 22. и 23. јуна 2018. године у Крагујевцу уз наступе бендова „Морчиба“, „Едиторс“, "The Kills", „Тексас“, „Ентер Шикари“, „Даб инк“ и бројних других.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
19° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се