Лидери светске електронске сцене Пол Калкбренер и Нина Кравиц стижу на „Си денс“

Апсолутни лидери данашње светске електронске сцене Пол Калкбренер и Нина Кравиц, долазе на овогодишње, пето јубиларно издање „Си денс“ фестивала, које ће бити одржано у новом термину, од 30. августа до 1. септембра и на новој локацији – прекрасној плажи Буљарица код Будве у Црној Гори!

Један од највећих светских електронских продуцената Пол Калкбренер, познат је по хедлајнерским наступима на највећим фестивалима и стадионским спектаклима пред десетинама хиљада људи, који су пре њега били резервисани само за највеће светске бендове као што су "U2" и „Ролинг стоунс“.

У историји музике остаће упамћен његов наступ поводом обележавања 25 година од пада Берлинског зида, пред пола милиона људи, што ће још дуго времена остати недостижна бројка и за најпознатија светска имена.

Уз њега, наступ на „Си денсу“ потврдила је и ненадмашна икона глобалне електронске сцене - Нина Кравиц. О њеном успону на музички Олимп најбоље говори признање Микс магазина, једног од најпрестижнијих медија за електронску музику, који ју је и званично прогласио за најбољег ди-џеја на свету!

Водећи електронски фестивали као што су "Awakenings", "Time Warp", "Movement" и други, уписали су је као своју неспорну хедлајнерку, а међу најбољим фестивалским моментима незаобилазан је и наступ на „Егзит“ фестивалу где је приредила можда и најупечатљивији призор у историји „МТС денс арене“, током којег је десетине хиљада људи одушевљено скандирало њено име, позивајући је два пута на бис у атмосфери налик на највеће стадионске рок концерте.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи