Рошин Марфи на „Бир фесту“

Британска електро-поп звезда Рошин Марфи наступиће на београдском Ушћу, првог дана „Бир феста“ 15. августа од поноћи на бини "Inovation".

Рошин Марфи на „Бир фесту“ Рошин Марфи на „Бир фесту“

Марфијева важи за „ону чудну“ уметницу, непредвидиву и никад фокусирану само на један жанр и један звук. Према њеним речима музика јој дозвољава да „иде где год жели“.

„Све више схватам да је потпуно бесмислено спутавати природни ток ствари“, са таквим ставом Рошин Марфи је и почела своју узбудљиву каријеру деведесетих као део успешног дуа „Молоко“.

Њен глас је доминирао радијским плејлистама у том периоду захваљујући хитовима Sing It Back, The Time Is Now, Forever More, а након приватног и уметничког раскида са Марком Брајдоном, почиње соло каријеру албумом Ruby Blue и на топ-листе се враћа са следећим Overpowered из 2007. године.

Поред насловног сингла са овог издања издвојила су се још два хита – Let Me Know и You Know Me Better.

Након паузе због рођења двоје деце, Рошин од 2014. године поново осваја бине и плесне подијуме широм света.

Албуми Hairless Toys из 2015. и Take Her Up to Monto из 2016. године представили су Рошин Марфи новог доба, а њени концерти су због специфичног, авангардног сензибилитета и естетике постали наступи о којима се дуго прича.

Након више од 20 година каријере, осам студијских албума, мноштва синглова и спотова, Марфијева је постала глобална икона свих који воле добру плесну музику и једноставне, емотивне песме.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара