Нови музички фестивал „Ентер“ од 28. до 30. јуна у Београду

Београд је добио нови музички фестивал, „Ентер“, а сви посетиоци имаће прилику да уживају у најразличитијим звуковима домаћих и страних извођача од 28. до 30. јуна у Топчидерском парку.

У организацију фестивала укључила се и општина Савски венац, а председница те општине Ирена Вујовић рекла је да су се радо одазвали позиву, посебно имајући у виду да ће се тако привући пажња страних туриста.

Управо из тог разлога, манифестацију је подржала и Туристичка организација Србије.

„Фестивал превазилази локалне оквире и очекује се велики број посетилаца, а сама подршка ТОС-а говори о његовом значају“, навела је Вујовић на конференцији на којој је нови фестивал најављен.

Нагласила је и да општина увек подржава добре идеје које могу да поправе животни стандард грађана Београда и Србије, а посетиоцима поручила да посете фестивал, за који је улаз бесплатан.

„Дунав осигурање“ је генерални спонзор „Ентер“ фестивала, а према речима Југославе Смиљковић Стојановић из те компаније, дуга традиција пословања обавезује на пројекте који су друштвено одговорни и врло важни за живот и рад друштвене заједнице.

У том смислу, поручила је да је подршка новој музичкој манифестацији нешто што је задовољство компаније „Дунав“.

„Надамо се да ће сви посетиоци са фестивала отићи са позитивним утисцима, као и да ћемо се наћи и следеће године“, закључила је Стојановић.

Један од организатора фестивала Никола Глишић позвао је све посетиоце да уживају у богатом и разноликом програму сва три дана, уз поруку да је то сјајан начин да се обележи крај испита, па и почетак лета.

Открио је да ће неки од извођача бити и позната румунска певачича Ина, београдски бенд „Ири Еф-Ем“, „Бед копи“, деветочлана српска поп-рок група „Ничим изазван“ и многи други...

Први београдски фестивал „Ентер“ предвиђен је за љубитеље широког спектра музичких стилова, будући да ће бити заступљени поп, рок, хип хоп, електро звуци...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво