Пре „Дубиозе“ ће Ташмајданом замирисати „Љубичице“

Стадион „Ташмајдан“ мирисаће на електро-блуз дуо „Љубичице енд ко“, јер је „Дубиоза колектив“, у сарадњи са „Рок радијoм“, одлучио да баш ови Панчевци отворе њихов велики београдски концерт, који спремају за 30. јун.

О томе колико је велико интересовање састава било да свирају као предгрупа, сведочи преко осамдесет пријава које су стигле на адресу „Рок радија“ у протекле три недеље.

„Љубичице“ су браћа Вук и Петар Стевановић, аутори и продуценти, који већ неколико година представљају незаобилазни део регионалне алтернативне музичке сцене. У тесној сарадњи са десетином врхунских музичара, распрострањених широм Европе, на наступима изводе најразличитије концертне експерименте.

Сценски деби њихове музике освојио је прву награду на такмичењу група „Твој звук“, а већ наредне године проглашени су за најперспективнији млади бенд од стране магазина Попбокс. Објавили су албум за „Лампшејд медија“ из Београда, уз бројне сарадње са музичарима широм региона.

На Стадиону „Ташмајдан“ београдској публици представиће необични спој савременог и ретро звука, модерне битове и гитаре из шездесетих, уз богат музички језик којим најчешће говоре о свакодневним темама. 

Улазнице за концерт „Дубиоза колектива“ 30. јуна на Стадиону „Ташмајдан“ се налазе у продаји преко продајне мреже „Евентим“ по цени од 1.400 динара за партер и 1.600 динара за трибине.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво