„Партибрејкерс“, „И-плеј“, „Обојени програм“ на „Бир фесту“

Овогодишњи 16. „Белгрејд бир фест“, осим најразноврсније и најбогатије пивске понуде, за бројне поклонике доброг звука припрема и разноврстан музички програм који ће бити одржан на чак три бине „пивског града“ на Ушћу, од 15. до 19 августа, најавили су организатори.

Звезде прве вечери на главној бини биће омиљени домаћи рок састав „Партибрејкерс“, који на највећем београдском фестивалу наступа после пет година.

Бенд је основан 1982. године, а енергичном рокенрол свирком и аутентичним наступом још при првом појављивању, показали су да су група који ће оставити неизбрисив траг на балканској музичкој сцени.

После 36 година каријере, упорности, доследности, без икаквих калкулација и подилажења публици, потпуно искрене визије за своје обожаваоце, са пуним правом носе незваничну титулу „краљева српског рокенрола“.

Другог дана фестивала наступиће хрватско-српски електро поп бенд „Лолобриђида“ предвођен енергичном Идом Престе. Љубитељи алтернативног бенда „И-плеј“ моћи ће да уживају у њиховом новом материјалу, али и старим хитовима у суботу 18. августа.

Бенду који иза себе има дугу листу самосталних и фестивалских свирки, ово ће бити четврти наступ на „Бир фесту“.

Треће ноћи „Белгрејд бир феста“ на Алтернативној бини, наступиће новосадски рок бенд аутентичног музичког израза „Обојени програм“.

Осим добре музике, највећи пивско-музички фестивал у овом делу Европе, 16. „Белгрејд бир фест“, љубитељима добре забаве и овог лета понудиће загарантован провод током пет фестивалских дана уз бесплатан улаз.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи