„Вива вокс“ и „Бед копи“ комплетирали листу за „Арсенал фест“

Хор „Вива вокс“ и провокативни хипхопери „Бед копи“ придружиће се 22. јуна на главној бини шкотским хитмејкерима „Тексасу“ и Балкан панкерима „Култур шоку“.

„Арсенал фест 08“, који ће бити одржан 21, 22. и 23. јуна у Крагујевцу, комплетирао је данас списак извођача и утврдио сатницу на све три бине, придруживши „Вива вокс“ и „Бед копи“ именима каква су „Едиторс“, „Тексас“, „Килс“, „Морчиба“, „Дисциплина кичме“, Марки Рамон, „Лету штуке“, „Лет 3“...

Комплет улазница за три вечери „Арсенал феста 08“ кошта 2.500 динара, а појединачна улазница 1.500 динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара