Крагујевачки „Вајб“ фестивал као загревање за „Егзит“

Најбољи европски фестивал „Егзит“, у сарадњи са крагујевачким фестивалом „Вајб“, покреће масивну журку под отвореним небом! Загревање за највећу журку овог лета, заказану од 12. до 15. јула на Петроварадинској тврђави у Новом Саду, догађај „Егзит вајб“ биће одржан 9. јуна на аутентичном простору напуштеног војно-индустријског комплекса Кнежев арсенал у Крагујевцу, а представиће техно великане које ће предводити један од пионира жанра, Дејв Кларк, али и јаку домаћу поставу.

Барон техно звука и један од најутицајнијих ди-џејева у последње две деценије, чија се армија обожаваоца шири из године у годину захваљујући његовим веома динамичним тракама, Дејв Кларк, предводиће моћну поставу крагујевачког „Егзит вајба“. 

Панк анархиста на сваком свом наступу тежи перфекционизму, а својим енергичним сетовима у којима преовлађује техно и електро звук, вешто кокетира и са другим музичким правцима. Нема места у свету на којем није наступао, а његови наступи на култној „МТС денс арени“ препричавају се годинама уназад.

Њему ће се придружити и Филип Ксави, београдски ди-џеј, продуцент и промотер, један од аутентичних представника локалне техно сцене, кога је одувек привлачила експериментална страна техна, те пред публиком манипулише хипнотичним и апстрактним елементима електронске музике.

Журку за памћење употпуниће и резидент „Вајб“ фестивала, Марко Ђорђевић, познат као Марк Андерсон. Показао је интересовање за електронску музику 2002. године, редовно посећујући све догађаје по клубовима, а четири године касније почео је активно да се бави диџејингом и добио место резидента у неколико андерграунд клубова.

"Trips & Tics Blacksmith" долазе на „Егзит вајб“ да раздрмају публику својим „бек ту бек“ (back to back) наступом. Иако им се музички правци разликују, међусобно се добро познају, те на оригиналан начин стапају музику.

Догађај ће бити реализован уз подршку Града Крагујевца, који ове године обележава 200 година од проглашења прве престонице модерне Србије.

Још врло ограничен број улазница по цени од 499 динара доступан је онлајн, као и  на свим „Гигстикс“ продајним местима, а након што овај контигент буде распродат, цена улазнице биће виша. У продаји су и ВИП улазнице за 1.500 динара.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво