Бајага и „Инструктори“ у Загребу представили „У сали лом“

Дуго очекивани албум Бајаге и „Инструктора“ представљен је загребачкој публици. Дванаесто студијско издање једног од највећих регионалних рокнрол бендова „У сали лом“ објавили су заједнички ПГП РТС и „Кроација рекордс“ док је извршни продуцент „ГМР Београд“.

Бајага и „Инструктори“ у Загребу представили „У сали лом“ Бајага и „Инструктори“ у Загребу представили „У сали лом“

Познати телевизијски и радијски водитељ Далибор Петко бираним је речима најавио Бајагу и његове „Инструкторе“ док је директор „Кроацја рекордса“ Желимир Бабогредац у емотивном говору нагласио како му је драго да је дошло време да прволигаши раде са прволигашима и да се радује наставку сарадње са Бајагом.

Истакао је да деле најлепше успомене са почетака својих каријера, кад су сарађивали у студијима и на концертним турнејама. Угледни музички критичар Хрвоје Хорват осврнуо се на Бајагино рок песништво закључивши како ће Бајага изазвати „у сали лом“ сваком одсвираном песмом.

Момчило Бајагић Бајага творац је највећих рок хитова и са својим „Инструкторима“ је на албуму У сали лом испоручио девет нових песама које су обожаваоци широм региона једва дочекали.

Ношене препознатљивим Бајагиним вокалом и непогрешивом рок поетиком изведене песме У сали лом, Може да те убије гром, Северац, Било би лако и Никад те више нећу звати испраћене су одушевљењем окупљених.

Горан Баре, Бранимир Јовановац и Дарко Бакић из бендова „Опћа опасност“ и „Буђење“, Иван Зак, музички критичар Бојан Мушћет, телевизијска водитељка Уршула Тољ, Силвестар Драгоје Шоми и бројни пријатељи и сарадници, али најбитније љубитељи Бајагиног опуса, окупили су се у касину "Luckia" где су уживали у сјајној атмосфери и гостопримству домаћина.

За крај службене промоције албума, Бајага и „Инструктори“ извели су свој велики хит Тишина и тиме закључили овај сјајан догађај од срца се захваливши окупљенима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво