„Ту челос“ у финалу Лиге шампиона са "Seven Nations Army"

Лука Шулић и Стјепан Хаусер спремни су за дугоишчекивани наступ на отварању финала Лиге шампиона 26. маја, а уочи тог величанственог догађаја, снимили су и пригодни спот.

„Ту челос“ су овога пута одабрали и на виолончелима беспрекорно одсвирали песму Seven Nations Army, коју у оригиналу изводе „Вајт страјпс“ (The White Stripes). Ту песму, уз химну Лиге шампиона, имаће част да одсвирају у финалу у Кијеву.

„Будући да је то песма коју ћемо изводити уочи утакмице у финалу Лиге шампиона, пре него што играчи изађу на терен, одлучили смо да снимимо и спот. Ја носим дрес Реал Мадрида, а Лука Ливерпула, финалиста Лиге шампиона“, рекао је Хаусер напомињући како и Лука и он воле одличне рифове и велике бубњеве који сјајно долазе до изражаја у Seven Nations Army.

„Помислили смо зашто не бисмо одсвирали оба иструмента на нашим виолончелима. Не можемо дочекати да одсвирамо песму у финалу Лиге шампиона. Биће то дефинитивно тренутак за памћење“, истиче Хаусер.

Спот су снимили у студију где уз све обавезе марљиво раде и на надолазећем албуму! А са надолазећег албума већ смо чули и видели сјајну обраду вечног хита Eye of the Tiger.

Наступом у Кијеву, „Ту челос“ ће се још једном представити пред великим аудиторијем - реч је о наступу на једном од најпрестижнијих и најгледанијих спортских догађаја који је прошле године пратило више од 350 милиона људи!

Пре познатог двојца, пред гледаоцима финала Лиге шампиона наступиће Дуа Липа и Шон Пол.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво