Подели бину са „Дубиозом“ 30. јуна на Ташмајдану!

Балкан-ска-панк-даб атракција „Дубиоза колектив“ четири године није одржала самостални концерт у Београду, па су одлучили да се врате у великом стилу – 30. јуна на стадион „Ташмајдан”. Тим поводом, „Рок радио“ организује потрагу за бендом који ће загрејати публику на Ташу за „Дубиозин“ концерт!

О томе колико је интересовање бендова који желе да се свирају као предгрупа, сведочи преко педесет пријава које су стигле на адресу Рок радија у протекла два дана.

Заинтересовани бендови могу до 3. јуна да шаљу своје снимке, фотографије и биографију на konkurs@rockradio.rs. Ко ће делити бину 30. јуна на стадиону „Ташмајдан“ са „Дубиозом“ биће објављено 11. јуна у 10 часова, у Јутарњем програму Рок радија.

Екипа бенда „Дубиоза колектив“ недавно је позвала београдску публику на концерт уз препев једног од најлепших шлагера из осамдесетих година прошлог века На морскоме плавом жалу из филма Емира Кустурице Сећаш ли се, Доли Бел.

Улазнице за концерт „Дубиозе“ се налазе у продаји преко „Евентима“ по цени од 1.400 за партер и 1.600 динара за трибине.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи