Нови албум „Галије“ у продаји од 17. маја

„У рају изнад облака“, дугоочекивани нови студијски албум групе „Галија“, у издању ПГП РТС-а уз подршку промотерске куће „Лонг плеј“, појавиће се у продаји 17. маја.

Албум под називом У рају изнад облака, у продукцији легендарног Саше Хабића, доноси десет нових песама, од којих су најавни спотови били Нешто ме гони и визуелно раскошни У рају изнад облака, који је сниман на Исланду.

Након потписивања издавачког уговора у просторијама ПГП-а у Кошутњаку, руководилац ПГП РТС-а Владимир Граић је изразио велико задовољство што ће „Галија“ и свој нови албум У рају изнад облака објавити за матичну кућу ПГП, чиме се наставља изузетно успешна сарадња започета Првом  пловидбом далеке 1979. године.

„ПГП РТС наставља са трендом довођења највећих звезда наше музичке сцене под своје окриље. Група 'Галија', заправо никада није ни одлазила од нас, што нам чини посебно задовољство! Овај албум је музички фантастичан, богат и садржајан и жанровски највише подсећа на 'ране радове' Ненада Милосављевића - Неше Галије“, изјавио је Граић.

„Поносни смо на то што смо од почетка дискографске каријере непрекидно везани за ПГП, сада ево већ скоро 40 година. Нови, 15. албум 'Галије' је могу слободно рећи међу нашим најбољима. Песме су писане на сличан вишеслојан начин као на почетку каријере, а звучно смо правили неке нове слике и истраживали нека нова пространства“, рекао је Неша Галија.

Албум ће се, почевши од четвртка, 17.маја, продавати у продавници ПГП РТС-а на Зеленом Венцу, али и у свим продајним објектима са којима наша кућа сарађује.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво