Стигла нова песма Аријане Гранде!

Популарна и талентована певачица Аријана Гранде представља нови сингл и спот за "No Tears Left To Cry". Новом песмом харизматична Ари коначно открива делић звука који можемо очекивати на предстојећем четвртом студијском албуму, чији ће датум изласка бити познат у наредним недељама.

Дуго очекивани албум наследиће актуелни Dangerous Woman из 2016. године који је поред насловног сингла донео и мега-хитове као што су Into You, Side to Side у сарадњи са Ники Минаж и Everyday, а свакако треба поменути и успех песама као што су Greedy и Let Me Love You које уживају дигитални и радијски успех без обзира што никада нису званично објављене као синглови.

Нову песму писали су Аријана и Саван Котеча док Макс Мартин и Иља потписују продукцију. Спот за No Tears Left To Cry је одмах по објављивању сингла објављен на њеном Вево каналу на Јутјубу, а режију овог бајковитог клипа потписује Гремијем награђивани режисер Дејв Мејерс.

Српској публици је нови сингл доступан путем сервиса Дизер и Гугл плеј.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи