Београдски „Бир фест“ од 15. до 19. августа

Највећи музички фестивал у овом делу Европе „Бир фест“ и овог лета ће, од 15. до 19. августа на Ушћу, угостити више од пола милиона посетилаца, најавили су организатори.

Као један од најпрепознатљивијих туристичких брендова наше земље, „Белгрејд бир фест“, већ 16. годину љубитељима добре забаве нуди сваког лета гарантован провод уз актуелне пивске укусе и концерте престижних музичких извођача из земље, региона и света, а све то уз бесплатан улаз.

Публика је до сада могла да ужива у више од 750 бесплатних музичких наступа. Ове године ће бити и нова, трећа бина која ће се звати „Алтернатив стејџ“.

„Схватили смо да две бине нису довољне за све бендове који заслужују да наступе на фестивалу, а 'Алтернатив стејџ' ће бити ново омиљено место за све љубитеље мало тврђег звука. Главна бина 'Бир феста', 'Иновејшен стејџ' и трећа, алтернативнија бина, донеће најбоље поставе икада, а за посетиоце и лакше кретање кроз фестивал, обогаћен новим садржајима“, поручује Александар Срдић из Београдске културне мреже.

Велики искорак у музичком сегменту фестивала организатори ће направити уз помоћ партнера фестивала, чији број расте из године у годину.

Осим сјајних вести из музичког сегмента, важно место и ове године заузима пивска понуда у оквиру које посетиоце очекује највећи избор индустријских и крафт пива из региона до сада, као и пива са препоруком из целог света.

Прошлогодишње нове фестивалске зоне, „Гостионица“, „Крафт ленд“ и „Ембаси ов бир“ ове године представиће се у још бољем издању са бројним новитетима.

Слоган „Више од фестивала“, који ће „Белгрејд бир фест“ снажно промовисати у наредном периоду, односи се на вишеструку интеракцију са окружењем, навели су организатори.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво