Алис Мертон, дама „без корења“ која осваја топ-листе и награде

Звезда овогодишњег „Егзита“, Алис Мертон, не шали се када каже да нигде није „пустила корење“. Рођена у браку Немице и Британца, Алис се са породицом стално селила, па су тако живели у Немачкој, Америци, Канади и у Британији.

Управо овај номадски живот инспирација је њеног до сада највећег хита No Roots (Без корења), који је недавно објављен и у Америци, што даје прилику публици преко океана да коначно чује песму која већ месецима влада топ листама широм Европе.

Да није у питању само случајан хит, Алис Мертон је доказала новим синглом, Lash Out, којим сигурно наставља истим путем који је утабала претходна нумера.

На додели „Ехо“ награда у Берлину, 12.априла, освојила је награду за најбољу поп уметницу!

Ових недеља  Алис је кренула на велику медијску турнеју, током које је посетила Британију и гостовала у Би-Би-Сијевој емисији The One Show.

Промо турнеја је настављена у Италији, где је њен сингл No Roots на првом месту „Ајтјунса“, и Шпанији, где је на врху листе „Топ 40 радио“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи