Спектакуларан наступ „Господара плеса“ у Центру „Сава“

Публика у дворани Центра „Сава“ је бурним аплаузом испратила плесни спектакл „Лорд оф д денс“ чувене ирске уметничке групе, која се пред београдску публику вратила са новом представом која је потврдила да је овај ансамбл сваке сезоне нов.

Аутор ове музичко-сценске сензације Мајкл Флетли, прослављени плесач, кореограф, глумац, редитељ и продуцент, показао је новом представом да „Лорд оф д денс“ (Lord of the Dance) иде у корак са временом, па је и у овај шоу, микс традиционалне и савремене музике и ирског плеса који подсећа на степовање, спојио специјалне ефекте и најбоље светске акробате.

Светлосни шоу, стробоскопи, РГБ ласери, пиротехника, специјалне машине за прављење магле, топови са конфетама и многи други специјални ефекти, заједно са великим ЛЕД видео-зидом, саставни су део најновијег спектакла уметничке трупе „Лорд оф д денс“.

Плесачка група, која је освојила публику широм света, неколико пута враћена је на бис.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво