Трубачи Дејана Петровића у мостарском дому „Косача“

Трубачки „Дејан Петровић Биг бенд“ из Србије наступио је у Мостару, у Хрватском дому „Херцег Стјепан Косача“, на концерту под слоганом „Уметност нема граница“.

Наступ је организован у оквиру данас отвореног Међународног сајма привреде у Мостару, на којем Србија учествује као земља партнер и трајаће до 14. априла.

„Дејан Петровић Биг бенд“ са трубачима је у препознатљивом стилу, јединственим обрадама српске традиционалне музике, забавио Мостарце и госте сајма, који су попунили салу „Косача“.

Бенд је извео и песму Лијепи ли су мостарски дућани, што је пропраћено великим аплаузом.

Србија организује велики број културно-уметничких, забавних и туристичко-гастрономских догађаја којима ће се представити грађанима Мостара и БиХ.

Грађани Мостара ће сутра у Народном позоришту моћи ће да гледају представу Народни посланик у извођењу Народног позоришта из Ужица, а у четвртак у биоскопској дворани "Cinestar Mostar", одржаће се пројекција српског филма Аманет.

У петак, 13. априла, биће приређено ди-џеј вече на којем ће наступити извођачи из Србије.

Од 3. до 14. априла организована је поставка уметничких слика Владислава Шћепановића, Вука Видора и Николе Божовића, а од 9. до 14. априла су Дани Скадарлије у мостарском ресторану „Престиж“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи