Послушајте нови Диплов ЕП – "California"

Нa новом ЕП издању "California" које je представиo aмерички ди-џеј, репер и продуцент Дипло, придружиле су му се звезде глобалне музичке сцене: Драм, Лил Јахти, Дизајнер, Трипи Ред, Лил Xан, Ме и Голдлинк.

Нови ЕП је први пут споменут прошлог лета, у интервјуу за радио "iHeart".

„Ја стално проводим време у студију. Учествовао сам у изради многих реп песама ове и прошле године (2016. и 2017). Радио сам на већ Лил Јахтијевом издању. Увек радим на песмама, и постоје нумере које нису нашле своје место на туђим албумима, тако да сам одлучио да их представим сам“, објаснио је Дипло.

Након недеља промовисања новог издања, што је подразумевало представљање три нова сингла Look Back, Worry No More и Suicidal, Дипло је коначно представио своје ЕП издање са шест нумера.

Омоте свих синглова, као и ЕП-ја илустровао је Фебруари Џејмс, амерички уметник из Вашингтонa.

Нови ЕП представља први озбиљнији пројекат од формирања електронског дуа Џек Ју, чији је други члан популарни електронски продуцент и извођач Скрилекс.

Поред тога, Дипло важи за једног од суоснивача и главног члана популарне музичке групе „Мејџор Лејзер“ (Major Lazer).

ЕП California српској публици је доступан у дигиталном облику путем сервиса Дизер и Гугле плеј.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи