Шон Мендез има нову песму – послушајте је овде!

"In My Blood" је први сингл Шона Мендеза са предстојећег албума, али је такође и прва нумера коју је представио публици од суперхита "There’s Nothing Holdin’ Me Back".

Мендез је у фебруару ове године преко друштвених мрежа најавио нову музику, којом ће засигурно направити пометњу међу обожаваоцима.

Текст нумере In My Blood говори о његовим унутрашњим борбама и несигурностима са којима се сусретао токомживота. „Ова песма представља моју најдражу песму коју сам написао до сада, и надам се да ће вам се свидети, заједно са новом музиком која стиже убрзо“, изјавио је Мендез.

Његово предстојеће студијско издање ће бити треће по реду, а прати успешне албум Handwritten из 2015. године, и Illuminate из 2016. године.

Шон Мендез постао је популаран на некадашњој друштвеној мрежи "Vine" радећи обраде већ познатих песама, чиме је задобио мноштво пратилаца широм света.

Праћен новонасталом славом, Мендес одлучује да се посвети прављењу сопствене музике. Постао је поносни власник бројних награда, а неки од његових најпопуларнијих синглова Treat You Better, Stitches, Mercy и There's Nothing Holdin' Me Back прославили су га као једног од најслушанијих поп музичара данашњице.

Сингл In My Blood српској публици доступан је у дигиталном облику, путем сервиса Дизер и Гугл плеј.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи