Одложен концерт Дулсе Понтеш у Центру „Сава“

Концерт португалске диве Дулсе Понтеш у Центру „Сава“, заказан за сутра у оквиру „Гитар арт фестивала“, померен је за 18. април, саопштили су организатори.

Након неколико дана неизвесности славна певачица одлучила је да одложи концерт у Београду због болести свог оца који се бори за живот.

Понтеш је замолила организаторе „Гитар арт фестивала“ да одложе њен концерт и потврдила је нови предложени термин – 18. април.

Певачица је навела да се њен отац бори за живот и да она у таквом моменту жели и мора да буде уз њега и додала да би волела да је београдска публика разуме и подржи у њеној тешкој породичној ситуацији.

Због тога је одложила и остале концерте широм света на турнеји са местром Ениом Мориконеом.

Купљене улазнице за 20. март важе и за 18. април, а организатори ће вратити новац онима који нису у могућности да присуствују концерту у априлу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво