Концерти, изложбе и фестивали на конференцији „Контакт“

Од 21. до 24. марта 2018. године у Београду ће се одржати друго издање „Контакт“ музичке конференције, у оквиру које ће бити 25 концерата и ди-џеј наступа, 70 учесника из седам земаља, 18 фестивала и три изложбе.

Као и прошле године конференција се одржава пред наступајућу фестивалску сезону у нашем региону, а главна, иначе горућа тема је самоодрживост фестивала.

На другом издању „Контакт“ конференције окупиће се представници најзначајнијих фестивала из Србије, Хрватске, Босне и Херцеговине, Словеније, Црне Горе и Македоније, који ће кроз примере добре праксе, инспиративне трибине, креативне панеле и јавне дискусије, указати на нове трендове и још јасније мапирати регион као изузетно плодно тло за развој музичке индустрије.

Ексклузивним наступом новог бенда Небојше Антонијевића Антона - „Хеви хипи бејби“, музичка конференција „Контакт“ ће бити и званично отворена 21. марта у Дому омладине Београда. Антонови гости биће „Звук улице“.

Главни музички програм одиграће се у најстаријој пивници у Београду - "SubBeerni centar", где ће 22. марта наступити Никола Врањковић, 23. марта „Обојени програм“ и "Auf Wiedersehen", а 24. марта „Канда, Коџа и Небојша“ и „Игралом“.

Бројни догађаји биће одржани у "Marsh Open Space", „Електропиониру“, „Заокрету“, „Спрату“, "SubBeerni centar", кафеу „Шикарица“ и Дому омладине Београда.

И ове године организатори (концертна агенција „Одличан хрчак“, "Marsh Creative Production" и „Кишобран колектив“) успели су да обезбеде да учешће у конферецији буде потпуно бесплатно.

Регистрација се врши путем имејла (kontakt@kontakt.org.rs).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво