Улазнице за концерт Брајана Ферија у продаји

Британска музичка легенда, Брајан Фери, наступиће 7. септембра у Штарк арени, у оквиру његове британске и европске турнеје, са својим невероватним живим наступом.

Улазнице за концерт британске музичке легенде Брајана Ферија су од данас у продаји и могу се наћи по цени од 3.330, 3.500, 3.700 и 4.490 динара на благајнама Арене, „Билет центра“, „Евентима“ као и путем интернета.

Брајан Фери је један од најиновативнијих и најутицајнијих певача и лиричара у историји поп музике, са оригиналном вокалном бриљантношћу и елеганцијом која одузима дах.

Од првих снимака са групом „Рокси мјузик“ почетком 1970, Брајан Фери се истакао као јединствена музичка појава, а у својој дугој каријери, издао је 15 албума од којих су многи досегли платинасте тираже.

Шармер за све генерације, Фери, ће 7. септембра у Штарк Арени извести класичне хитове из његовог соло репертоара и дискографије групе „Рокси мјузик“, међу којима су Let's Stick Together, Slave to Love, Don't Stop The Dance, Kiss and Tell, Love Is The Drug, These Foolish Things, Price of Love, I Put a Spell on You...

Брајан Фери је својим изгледом, стилском оригиналношћу, софистицираним текстовима и музиком базираном на носталгичним односом према старој рокенрол ери из 50-их инспирисао низ бендова новог таласа и новог романтизма, међу којима су „Дјуран дјуран“, „Дипеш мод“, „Спандау балет“, „Хјуман лиг“ и други.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво