Бијонсе и Џеј-Зи на светску турнеју (опет) иду заједно

После више недеља неизвесности током којих је до јавности допирала понека информација о предстојећим наступима Бијонсе, певачица је открила да ће на турнеју ићи са мужем – Џеј-Зијем.

Један од најпознатијих парова у свету музике спрема се да крене на пут, то јест на другу заједничку турнеју. Планирано је да наступају на стадионима па је пун назив светске серије концерата On The Run II stadium tour, преноси музички портал Идолатор.

Бијонсе и Џеј-Зи су на претходну заједничку турнеју кренули 2014. године и очигледно су задовољни резултатима.

Први концерт биће одржан у Европи 6. јуна, у велшком граду Кардифу. Након тога On The Run II стиже у Глазгов, Манчестер, Лондон, Амстердам, Копенхаген, Рим, Барселону, Париз, те још неколико европских градова, а од 25. јула сели се на северноамеричко тло.

Нема чак ни наговештаја о томе ко ће наступати пре Бијонсе и Џеј-Зија, али без трачка сумње биће то нека од најтраженијих звезда у успону.

Пре лета, како јављају добро обавештени извори, Бијонсе би требало да објавити нове песме, па можда чак и цео албум.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво