„Егзиту“ награда Шампион регионалне сарадње

Савет за регионалну сарадњу ове године обележава десету годишњицу од оснивања, а на пријему који ће тим поводом 14. марта бити одржан у Сарајеву новосадском фестивалу „Егзит“ биће додељена награда Шампион регионалне сарадње за 2017. годину.

Једном од најбољих музичких фестивала у Европи награда је припала због тога што већ две деценије спаја људе из региона, премошћава културолошке, политичке и све друге различитости и нуди дух толеранције, разумевања и просперитета.

Награду ће оснивачу фестивала „Егзит“ Душану Ковачевићу уручити генерални секретар Савета за регионалну сарадњу Горан Свилановић, наводи се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво