Амира Медуњанин снимила спот у легендарном „Еби роуду“!

Певачица Амира Медуњанин, коју 18. марта очекује концерт у београдском Центру „Сава“, а потом и турнеја по Србији, објавила је спот за песму „Нестаћеш из мог живота“, снимљен са пијанистом Бојаном Зулфикарпашићем у легендарном студију „Еби роуд“ у Лондону. 

Амира Медуњанин снимила спот у легендарном „Еби роуду“! Амира Медуњанин снимила спот у легендарном „Еби роуду“!

Светски призната уметница коју често називају босанском Били Холидеј, недавно је остварила животни сан – провела је цео дан у студију у којем су „Битлси“ направили „све што и дан данас слушамо и волимо, што ће нас све надживети...“

„Дотакнух зидове, помирисах историју, помиловах миксету на којој су велики 'Пинк флојд' снимили The Dark Side of the Moon. На све то, добри људи у студију донесоше ми микрофон на којем је сам он, (Џон) Ленон, снимао глас. Донесоше и ону мрежицу за микрофон, извадише је из неког сефа. Веле ово је његова... не користимо је често. Рекоше ми 'Знаш, ти си прва из Босне која је овде снимала!' Хвала цијелом тиму 'Еби роуд' студија што су нашу причу подијелили са свијетом!“, истиче Медуњанин.

За спот Нестаћеш из мог живота, снимљен у студију два чувеног „Еби роуда“, режију, продукцију и монтажу потписује "Universal Advanced Media", сниматељ звука био је Оли Џејкобс, а његов помоћник Стефано Цивета.

Сарајка која је пунила Центар „Сава“ три пута до сада, поново је распродала данима унапред концерт у престижној београдској дворани, где 18. марта долази са Зулфикарпашићем, гитаристом Анте Гелом и контрабасистом Звонимиром Шестаком, као и угледним гудачким ансамблом „Загребачки солисти“.

Амиру Медуњанин потом, у пратњи гитаристе Анте Гела и контрабасисте Звонимира Шестака, очекују концерти 20. марта у крушевачком Биоскопу, 21. марта у Дому друштвених у Краљеву, 23. марта у Народном позоришту у Сомбору и 24. марта у Центру за културу „Небојша Глоговац“ у Панчеву.

По завршетку сваког од ових концерата Амира ће се са задовољством дружити са обожаваоцима, потписивати дискове и фотографисати се.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво