Група „Јирз енд јирз“ има нови сингл!

Лондонска група „Јирз енд јирз“ враћа се на сцену са новим синглом "Sanctify", којим најављујe дуго очекивано друго студијско издање.

У продукцији нове песме учествовао је Кид Харпун, који за собом има историју успешних сарадњи са великим именима попут Харија Стајлса, „Флоренс енд д машин“, Шакире, Калвина Хариса, Џеси Вер и многих других.

По објављивању песма је добила и пратећи видео-спот, који је у мање од 24 сата достигао огромну гледаност – више од 200 хиљада прегледа на њиховом званичном каналу на Јутјубу.

„Желим да одведем људе на луду и предивну авантуру кроз моје снове, у свет који је много другачији од нашег. Много сам размишљао о том месту, о месту из којег ћу причати приче о идентитету, сексуалности, слави...“, каже фронтмен Оли Александер о новом синглу и споту, па додаје: „Радња спота се одвија у позадини борбе против будуће метрополе, назване Пало Санто. Ово је први део веће слагалице, а ја се надам да ће збунити људе, али и да их на неки чудан начин узбуђује. Жеља ми је да свако интерпретира спот на свој начин“.

Српској публици сингл Sanctify доступан је у дигиталном облику путем сервиса Дизер и Гугл плеј.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво