Послушајте овде ново студијско издање Трејси Торн

Један од најпрепознатљивијих вокала Британије и половина чувеног дуа „Еверитинг бат д гирл“ – Трејси Торн представила је ново студијско издање "Record". То је њен пети соло албум, а продукцију потписује легендарни Јуан Пирсон који стоји иза великих хитова и албума извођача као што су „Дипеш мод“, „Лејдитрон“, „Голдфреп“, „Кемикал брадерс“...

Record доноси девет песама, и долази након албума Tinsel and Lights из 2012. године.

Уз већ поменуту продукцијску сарадњу са Јуаном Пирсоном, Торнова је на новом албуму удружила снаге са још  четири моћне жене у музици – певачице Шура и Корин Бејли Ре као и Стеа Мозгава и Џени Ли Линдберг из састава „Ворпеинт“.

Трејси каже да ново издање прати музички стил који је стварала за време рада дуа ЕБТГ (Everything but the Girl), оформљеног 80-их година прошлог века у сарадњи са њеним супругом Беном Ватом.

Као ЕБТГ њих двоје су уздрмали све могуће топ-листе, а њихов највећи хит Missing је свакако једна од битнијих нумера у историји модерног попа.

Уз ЕБТГ стил, Трејси албум описује као „девет феминистичких удара“, и каже да увек пише песме које прате прекретнице у животу жене, а наводи и да ново издање расправља о стварима које се не спомињу често у поп песмама.

„Желим да ово буде албум који ће се слушати током дана, у покрету, а не нужно увече у спаваћој соби“, истакла је Торнова.

Издање Record Трејси је најавила песмом Queen, затим синглом Sister, који је настао у сарадњи са Корин Бејли Ре.

број коментара 0 пошаљи коментар