Џибониjев спектакл сутра у Новом Саду

Сплитски кантаутор Џибони одржаће сутра, 8. марта од 20.30, новосадски концерт у, како се очекује, распродатој великој дворани Спенса. Џибони Новосађанима припрема истински музички спектакл, уз визуелно изузетно упечатљиво дизајнирану бину.

„Ето нас у Новом Саду на Дан жена. Седам година је прошло од како смо задњи пут свирали у Новом Саду. Захвалио бих се свим људима који су одлучили доћи, и по мени концерт је већ успео“, поручује Џибони.

У продаји преко мреже „Гигстикс“ остало је још веома мало улазница за концерт. Врата дворане се отварају 8. марта у 18.30 часова.

Аутор великих хитова какви су Либар, Миракул, Чиним праву ствар или Опрости, први пут се сусрео са новосадском публиком управо у великом Спенсу 2011. године, на концерту који је „био заиста нешто посебно“, а неке тада одсвиране песме су нашле места на албуму Gibonni Live из 2013. године.

Од тада, Џибони је објавио студијски албум Фамилија (2016), снимљен са Оливером Драгојевићем, са кога су постале велики хитови Џибонијеве песме Онако, од ока, Удица, као и Ниси више моја бол, за коју је недавно објављен спот, који је режирао Филип Филковић Филац, 

Спот Ниси више моја бол дочарава емотивно искуство смештено у недефинисани период времена и кроз реалистичну стварност приказује жену коју прожимају осећања љубави и туге, као и страх од самоће и мајчинства.

У споту се појављује млада и перспективна глумица Ива Јерковић.

број коментара 0 пошаљи коментар