Џибониjев спектакл сутра у Новом Саду

Сплитски кантаутор Џибони одржаће сутра, 8. марта од 20.30, новосадски концерт у, како се очекује, распродатој великој дворани Спенса. Џибони Новосађанима припрема истински музички спектакл, уз визуелно изузетно упечатљиво дизајнирану бину.

„Ето нас у Новом Саду на Дан жена. Седам година је прошло од како смо задњи пут свирали у Новом Саду. Захвалио бих се свим људима који су одлучили доћи, и по мени концерт је већ успео“, поручује Џибони.

У продаји преко мреже „Гигстикс“ остало је још веома мало улазница за концерт. Врата дворане се отварају 8. марта у 18.30 часова.

Аутор великих хитова какви су Либар, Миракул, Чиним праву ствар или Опрости, први пут се сусрео са новосадском публиком управо у великом Спенсу 2011. године, на концерту који је „био заиста нешто посебно“, а неке тада одсвиране песме су нашле места на албуму Gibonni Live из 2013. године.

Од тада, Џибони је објавио студијски албум Фамилија (2016), снимљен са Оливером Драгојевићем, са кога су постале велики хитови Џибонијеве песме Онако, од ока, Удица, као и Ниси више моја бол, за коју је недавно објављен спот, који је режирао Филип Филковић Филац, 

Спот Ниси више моја бол дочарава емотивно искуство смештено у недефинисани период времена и кроз реалистичну стварност приказује жену коју прожимају осећања љубави и туге, као и страх од самоће и мајчинства.

У споту се појављује млада и перспективна глумица Ива Јерковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара