Нови сингл „Соулкрафта“ са Рас Ем-Си Бином за микрофоном

Један од најзначајнијих реге састава на Балкану, „Соулкрафт“, објавио је нови сингл "Boots Tracks”. Светска реге звезда Рас Ем-Си Бин овим синглом представља се публици као нови певач групе.

На позив бенда „Соулкрафт“, Рас Ем-Си Бин је провео две недеље у Београду у децембру 2017. и том приликом снимио је 15 нових песама. Музику потписују гитариста Слободан Ђукић и клавијатуриста Владимир Кркљуш,  уједно и продуцент албума, док је Рас Ем-Си Бин аутор текстова.

Снимање је обављено у студију „Блејз“ у Београду. Презадовољан квалитетом и потенцијалом сарадње, Рас Ем-Си Бин је одлучио да постане трајни и равноправни члан „Соулцкафта“. 

„Очекујем да ће овај албум бити један од најбољих реге албума на свету“, рекао је Рас Ем-Си Бин у изјави за београдски портал Гле.

„Велика нам је част и задовољство што је Рас Ем-Си Бин члан нашег бенда. Рад са њим у студију био је веома креативан и интензиван. Сада са нестрпљењем оčекујемо концерте“, изјавио је бубњар групе, Дејан Утвар.

Boots Tracks је први сингл и спот, који најављује нови албум, који ће у мају 2018. објавити "Ammonite Records". Спот су снимили Пјетро Коанини у Њујорку, Вртке Лазаревић и Владимир Дражић у Београду. Монтажу спота обавио је Милан Јаконић. Пратеће вокале у песми Boots Tracks отпевала је Кристина Ковач.

број коментара 0 пошаљи коментар