„Атеист реп“ на европској турнеји

Новосадски бенд „Атеист реп“ свираће током априла у Словачкој, Аустрији, Немачкој и Чешкој. На турнеји под називом "No Borders Tour", за 18 дана одржаће 12 концерата.

„Атеист реп“ на европској турнеји „Атеист реп“ на европској турнеји

Легенде домаћег панк-рока прво ће гостовати у Братислави 13. априла, у клубу "Musicat", у оквиру екс-Ју журке, дан касније наступиће у бечком клубу "Das Bach" у друштву ровињског бенда „Титос бојз“, после чега следи девет концерата у немачким градовима.

У тој земљи ће свирати са више интересантних бендова.

У граду Швебиш Гминд делиће бину са групом "Nothington" из Сан Франциска и "Western Settings" из Сан Дијега, у Хамбургу са холандско-немачким панк-рок трочланим саставом „Бамбикс“, а у Штутгарту ће свирати са дугогодишњим пријатељима групама "Defenders of the Universe" и "The Higgins", из Немачке.

Турнеју ће завршити 30. априла у чешком граду Брно.

„Атеист реп“ иза себе има две европске турнеје, а до сада су наступали у Енглеској, Швајцарској, Немачкој, Аустрији, Чешкој, Мађарској и Румунији.

По повратку у Србију, „Атеист реп“ ће прославити 29. рођендан концертом у Београду, у „Барутани“ 19. маја, на којем ће свирати само песме са прва три албума: Маори и црни Гонзалес (1993), Ја евентуално бих ако њега елиминишете (1995) и II лига запад (1998).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво