„Крафтверк“ у Београду, три-де спектакл 

Пионири електронског звука, немачки бенд „Крафтверк“, одржао је изузетан визуелни перформанс у београдској Штарк арени.

Још пре изласка чувеног немачког електроквартета на сцену, испред Aрене било је много људи без карата и неколико тапкароша који су такође били у потрази за картом више.

Ипак, 5.000 људи љубоморно је сачувало своје улазнице за три-де концерт „Крафтверка“ који је подразумевао различите визуелне авантуре. 

Публика је кроз тродимензионалне наочаре гледалa видео-анимације на великом лед зиду иза чланова бенда који су традиционално стајали свако испред свог компјутера.

У три-де формату су кроз Арену летели аутомобили немачким ауто-путевима, ноте су се приближавале сваком од посетилаца, чак је и НЛО слетео на Нови Београд.

Препознатљиви хитови бенда The Robot, Computer World, Transeurope Еxpress, Model... изазвали су овације београдске публике која је уживала у сваком минуту концерта.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи