„Стреј дог“ четврти албум снима уз помоћ онлајн кампање

Након три студијска албума, „Стреј дог“ се одлучио да на неуобичајен начин прикупи средства за ново издање које ће носити назив "Look At the Moon". Бенд је на „Кикстартеру“ покренуо кампању за сакупљање новца за продукцију четвртог албума.

Кампања ће трајати 45 дана и свако ко жели, може да донира и учествује у стварању овог албума.

Поступак је веома једноставан, потребно је само отићи на сајт Кикстартер и донирати у произвољној вредности или „пред-куповином“ новог албума, пакета годишњих улазница на концерте, винила, мајица итд.

Ова платформа на специфичан начин повезује музичаре са публиком и обожаваоцима, а бенду омогућава покривање неког дела трошкова снимања и продукције.

Ово није први случај crowfunding кампање уметника са наших простора. То су до сад радили и музичари попут Ане Ћурчин, кантаутора Николе Вранића (ЈР Аугуст) из Хрватске, тима који стоји иза филма Небеска тема о Влади Дивљану...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи