Марија Жежељ номинована за награду „Амадеус“

Деби сингл Марије Жежељ "Dance Like Nobody's Watching" номинован на аустријским музичким награда „Амадеус“.

На данашњој прес-конференцији одржаној у Фолкстеатру у Бечу објављене су номинације за престижне аустријске музичке награде „Амадеус“. Међу номинованим композицијама се нашао и изузетно успешни први сингл Dance Like Nobody's Watching, младе српске певачице и омиљене балканске тинејџерке – Марије Жежељ.

Песма је донела номинацију ауторима музике и текста који стоје иза дуа "Popmache" (Андреас Грас и Никола Парила) у категорији „Музика и текст године“.

Гласање у овој категорији је отворено за јавност и могуће је гласати и из Србије на сајту „Амадеус“ награда.

Поред тога што је Марија по свим параметрима имала најуспешнији деби сингл 2017. године у Србији и већини балканских земаља, овај сингл се такође пробио и на прво место на дигиталним сервисима, радио и телевизијским топ листама у Србији и региону. Спот за Dance Like Nobody's Watching, броји преко 15 милиона прегледа на Јутјубу.

Актуелни сингл Louder Than A Drum је четири недеље заредом био у самом врху дигиталних топ-листи у Србији и региону.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво