Спектакл на „Си стару“ – Димитри Вегас и Лајк Мајк

Након што су 2016. освојили „Егзит“, већ годинама најбоље рангирани светски ди-џеј двојац, Димитри Вегас и Лајк Мајк, приредиће спектакуларни шоу на овогодишњем фестивалу „Си стар“!

Белгијанци грчког порекла на најпознатијој „Ди-џеј маг топ 100 листи“ последњих пар година су другопласирани, одмах иза недодирљивог Мартина Герикса, а пре само три године били су на самом врху листе.

Са једним првим и чак четири друга места на споменутој листи, у претходних пет година оставили су иза себе имена као што су Тијесто, Армин ван Бурен, Келвин Харис, Авићи и многе друге.

Култни статус донео им је титулу домаћина на чувеном фестивалу ЕДМ „Тумороуленд“ (Tomorrowland), где њихови наступи представљају аудио-визуелни врхунац белгијског фестивала.

Оборили су и немачки рекорд за највећи електронски соло наступ, уз 45.000 одушевљених посетилаца, а брзином продаје карата у родној Белгији са 60.000 продатих улазница у три дана престигли су чак и рекорде које су пре њих држали "U2" и Мадона! Да ће се и за „Си стар“ тражити карта вишка, говори и то да је непосредно пред њихов наступ на „Егзиту“ 2016. године био достигнут и пун капацитет.

Публику „Си стара“ одушевиће својим великим хитовима Tremor, The Hum, Complicated, те Melody, која је 2016. постала и службена химна белгијске фудбалске репрезентације. Познати су по сарадњи са највећим светским звездама као што су Дејвид Гета, Мартин Герикс, Афроџек и Дипло, а осим ауторских песама, овај свестрани двојац привлачи ремиксима где бележе сарадњу са џиновима попут Викенда, Мејџор Лејзера, Келвина Хариса и многим другим.

Уз њих, сарађивали су са фаворитима тренутне светске продукције, а ремиксом препознатљиве филмске теме He's A Pirate Ханса Цимера нашли су се и на саундтреку последњег наставка биоскопског хита Пирата са Кариба.

На „Си стар“ стиже и тајновити белгијски женски ди-џеј Матен (MATTN), чија каријера у последњих неколико година расте великом брзином, а однедавно је и супруга Димитрија Вегаса.

Њена специфична комбинација андерграунд и мејнстрим звука чини је савршеним извођачем на најразноврснијим догађајима, од фестивала "Creamfields UK", "Sunburn" и многих других, до ексклузивних дворана као што су "VIP Room" у Сен Тропеу и "White" у Дубаију.

Сва електронска породица придружиће се већ потврђеним звездама у умашком комплексу „Стела Марис“ од 24. до 27. маја. Један од најбољих концертних бендова данашњице "Hurts", велики хитмејкер Робин Шулц, лондонски трио „Дисајплс“, те француски двојац „Офенбах“ страна су имена којима се прикључују „олдскул“ иконе „Трам 11“, Едо Маајка са бендом, Сајси Ем-Си, омиљени далматински „Дјечаци“ и ватрени Сплићанин Крешо Бенгалка.

Тренутно су у понуди фестивалске улазнице по поклон цени од 4.400 динара, што је 50 одсто од финалног износа, а продају се онлајн путем сајта „Егзита“, као и директно у мрежи „Гигстикса“.

ВИП голд улазница остаје по непромењеној цени 12.000 динара, а „Си стар“ нуди и две врсте камповања, „премијум“ и „премијум плус“, обе са четири звездице по цени од 3.600, односно 4.200 динара. „Егзитова“ туристичка агенција нуди и пакете који, уз улазнице, нуде бројне друге опције за смештај и превоз до Умага.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи