Хип-хоп фестивал од 23. до 25. фебруара у Београду

Један од највећих хип-хоп фестивала у региону, "2Hot4Stage Fest", окупиће од 23. до 25. фебруара бројне љубитеље и уметнике уличне сцене са простора некадашње СФРЈ у београдском Дому омладине.

Хип-хоп фестивал од 23. до 25. фебруара у Београду Хип-хоп фестивал од 23. до 25. фебруара у Београду

Поред суседних земаља, фестивал ће угостити уметнике и из Русије, Украјине, Француске, Холандије, Италије на необичним местима у Београду као што су „Делта сити“ или „Сабирни центар“ па све до Дома омладине и „Дорћол плаца“.

Током ове тродневне манифестације, љубитељи хип-хопа имаће прилику да уживају у наступима наших познатих Ем-Сијева, међу којима су Марчело, Струка, Кенди, Исказ, и ди-џејеви Мука, Тимбе, Ми Хај Лоу, као и у интернационалним плесним такмичењима, радионицама и добро познатим журкама "2H4S".

Посетиоце такође очекује богат музички програм, различити наступи битбокс извођача, трикинг перформанс, изложбени и продајни простор на коме ће се представити урбане робне марке домаћих дизајнера, графити сесија и барбер и тату конвенција.

Четврто издање фестивала које носи назив „Вештина је у теби“, инспирисано је карактером културе далеког истока, па ће сви посетиоци имати прилику да уживају и у посебним тематским интерактивним садржајима.

Такође, поред очекиваних атракција сви заинтересовани добиће прилику да својим учешћем у некој активацији освоје вредне награде које су издвојили "Buzz Sneaker Station" и други пријатељи фестивала.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво