Рундек избацио спот за „Барбару“

Дарко Рундек и његова „Екипа“ објавили су спот за песму „Барбара“, уз поруку: „Срећни смо што вам на данашњи дан можемо поклонити нешто лепо“.

„Откад се рефрен 'Барбара, волим плесат са тобом' појавио у импровизацији, док смо чекали да престане киша, више нас није напуштао. Након пар месеци прихватио сам се рада на песми. Роко ми је помогао да је завршим, а у разради аранжмана сваки је музичар природно нашао своје место. Барбару смо снимали уживо у 'ДМ студију' у Загребу и ухватили, чини нам се, драгоцене тренутке заједничког музицирања. Веселимо се што ту атмосферу можемо поделити с вама“, каже Рундек.

У снимању Барбаре из „Екипе“ су учествовали Силвио Бочић на бубњевима, Роко Црнић на контрабасу, Марио Домазет на бас гитари, Миро Манојловић на вибрафону, Игор Павлица на труби, Ана Ковачић је свирала тенор саксофон, док је Дарко Рундек свирао гитару и певао.

Сниматељ тона је био Звонимир Домазет, а музички продуцент Марио Домазет. 

Спот Барбара снимио је и режирао Арон Ковачић у загребачкој Кинотеци, а у њему учествује  шира „Екипа“.

Директор фотографије је Арон Ковачић, шарфер Матија Мошет, монтажери Арон Ковачић и Матија Мошет, а мајстор расвете Људевит Фистрић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво