„Кућа пуна народа“, нови спот Здравка Чолића

Здравко Чолић обрадовао је своју публику новим спотом „ Кућа пуна народа“ који је објављен на званичном Здравковом каналу на „Јутјубу“.

„Кућа пуна народа“, нови спот Здравка Чолића „Кућа пуна народа“, нови спот Здравка Чолића

Спот једноставне, романтичне форме, сниман је у Дубровнику и замишљен је као повратак Здравка у град изгубљене љубави, места лажне емотивне илузије. Својим гласом певач жели да дотакне људе, да исприча причу о предивној лажи.

Финализирајући причу, хрлећи ка њему, стотине људи му се проласком кроз предивне и пусте дубровачке улице придружује на плажи. Главну улогу редитељ Александар Керекеш је поверио Тијани Шаренац, искусном моделу са великим међународним искуством.

„Ова песма, за коју је текст написао Џибони, а која је наша прва сарадња, асоцира на мене, на мој отворени дух и алтруистички приступ људима. Својим гласом желим да допрем до људи, и сам текст песме каже: 'Животе мој, подари ми глас, пјесмама да загрлим вас'“, објаснио је Чолић.

Текст песме написао је поменути Златан Стипишић Џибони, аутор музике је Здравко Чолић, а аранжман и продукцију потписује Никша Братош.

„Будући да се дводневно снимање спота одвијало у отежаним условима, свега неколико дана од прославе Светог Влаха када су улице биле пуне људи, замисао празних дубровачких улица реализована је захваљујући сјајној екипи Дубровачких летњих игара и њиховој логистичкој подршци, као и граду Дубровнику“, рекао је редитељ Александар Керекеш Кеки.

У питању је песма која је трећа екранизација са најновијег албума Оно мало среће, регионалног издања две највеће издавачке куће ПГП РТС-а и „Кроација рекордса“.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво