Вече француских шансона 14. фебруара у УК „Вук“

На очаравајући звук француских шансона публику у УК „Вук Стефановић Караџић“ подсетиће шансоњер Лоран Прокопић 14. фебруара.

Публика ће имати прилику да ужива у мелодијама најлепших француских шансона, али и у песмама Драгана Стојнића и стиховима Превера, Бодлера и Шантића.

Лоран Прокопић рођени је Парижанин и последњих неколико година интензивно се бави промоцијом домаће и француске шансоне. На његовом репертоару су песме Драгана Стојнића, Шарла Азнавура, Жилбера Бекоа, Ива Монтана, Жака Брела, Едит Пјаф и многих других.

Живи и ствара на релацији Нови Сад - Париз и до сада је успешно реализовао бројне концерте у Србији и иностранству.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво