"Chui" са Јосипом Лисац у Београду

Музичка дива Јосипа Лисац одлучила је да позове као специјалне госте на свој београдски концерт 14. фебруара у Центру „Сава“ бенд "Chui" са којима има успешан заједнички сингл „Теби путујем“.

„Песма је изврсна. Поновно сам наишла на талентоване, млађе људе с којима сам могла да остварим изузетну сарадњу и јако сам срећна због тога. У њој могу пронаћи себе и пружити себе“, објашњава Јосипа.

Како је саопштила промотерска кућа „Лонг плеј“, загребачки џез-рок електроник бенд "Chui", чији су албум Third Sun From The Stone бројни критичари прогласили за најбољи у Хрватској 2015. године, извешће први пут са Јосипом пред нашом публиком уживо у Центру „Сава“ Теби путујем.

Препознатљива је по поп-рок хитовима какви су Магла, Хир, хир, хир, Гдје Дунав љуби небо, Богиња и Данас сам луда, Јосипа Лисац слављеничку турнеју поводом 50 година каријере симболично завршава концертом 14. фебруара у београдском Центру „Сава“.

Јосипа је турнеју започела на претходни Дан заљубљених управо у истој распродатој београдској концертној сали.

Улазнице за концерт Јосипе Лисац за Дана заљубљених коштају 1.800, 2.100, 2.400 и 2.800 динара на благајни Центра „Сава“ и преко мреже „Евентим“.

број коментара 1 пошаљи коментар
(среда, 07. феб 2018, 18:22)
Nedim [нерегистровани]

komentar

Jeste Josipa Lisac diva jer je pola veka na sceni.Slušao sam je prošlog marta u SNP u Novom sadu dosta je pričala ali i pevala.Normalno je da je taj glas već istrošen i umoran.Nije mogla da otpeva sevdalinku "Omer beže" jer to je i teška za izvođenje,što i ona sama priznaje.Do pre par godina mogao se kupiti trostruki cd
Nade Mamule čuvene pevačice čija je specijalnost bila pevanje sevdalinki.Na žalost RTB nije obnovio izdanje.