Принс не би желео да се као холограм појави на Супербоулу

Дугогодишња сарадница и током кратког периода и вереница покојног Принса, америчка певачица и глумица Шила И противи се холограмском појављивању Принса на вечерашњем Супербоулу.

Принс не би желео да се као холограм појави на Супербоулу Принс не би желео да се као холограм појави на Супербоулу

Након што су до јавности доспели неки детаљи спектакла који Џастин Тимберлејк припрема за паузу између два полувремена 52. Супербоула, Шила Есковедо, познатија као Шила И, реаговала је тврдећи да Принс никако не би волео да у виду холограма буде присутан на неком наступу.

„Принс ми је рекао да никада никоме не дозволим да направи његов холограм. Није лепо да се то деси!“, написала је певачица, перкусионисткиња и глумица на свом налогу на Твитеру.

Да није волео холограме, Принс, који је преминуо у априлу 2016. године, истакао је и у интервјуу који је дао 1998. године када је говорио о дигиталном едитингу и могућности спајања било којих уметника из прошлости међусобно или са онима који су још живи и активни.

„Никада не бих пристао на нешто тако. То је демонски. Све је како би требало да буде овако како јесте. Да ми је било суђено да наступам са Дјуком Елингтоном живели бисмо у исто време. Та виртуална стварност... то је тако демонски, а ја нисам демон. Такође, оно што су урадили са песмом 'Битлса' (Free As a Bird), манипулисали су гласом Џона Ленона да би певао и пошто је сахрањен. То се мени никада неће десити. Управо због тога, да бисмо спречили да се такве ствари десе, због тога желим више контроле у области уметности“, објаснио је добитник Оскара за музику у филму Purple Rain.

Принс је наступао у музичком делу Супербоула наступао 4. фебруара 2007. године.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара