„Дубиоза колектив“ 30. јуна наступа на Ташмајдану

После четири године, „Дубиоза колектив“ на великом солистичком концерту у Београду! Наступ је заказан за 30. јун на београдском стадиону „Ташмајдан“.

Састав који је прославила енергична мешавина рока, панка, регеа, ска и даба, као и њихове снажне политичке поруке, одржаће у Београду свој први самостални концерт након четири године.

„Ове године имамо два велика повода за концерт у Београду. Нови албум Пјесмице за дјецу и одрасле изашао је пре непуна три месеца и једва чекамо да засвирамо нове песме, а биће нам ово и први соло концерт на отвореном у главном граду Србије. Радујемо се што ћемо свирати на Ташмајдану, чули смо толико прича о концертима у том простору“, поручују чланови бенда.

На „Дубиозином“ новом албуму налази се девет песама које се на својеврстан, трагикомичан начин, осврћу на свакодневицу не само у БиХ, већ и у целом региону.

На Ташмајдан долазе након две године апстиненције од Београда, током којих су постигли незамисливе успехе. Турнеја на којој су промовисали ЕП и издање Happy Machine, одвела их је на бројне позорнице широм света, укључујући и „Гластонбeри“, "SXSW", „Лолапалуза“, „Берлин“ и „Вомад“.

Уследиле су и турнеје по Европи, Северној Америци, Аустралији и Индији. Током годину дана, успели су да одрже више од 110 концерата, али уједно и да представе неке од најинтересантнијих видео-спотова насталих на овим просторима.

Енергичне живе свирке бенда препознате су као право освежење на балканској музичкој сцени, о чему сведоче распродати концерти крајем 2017. године у свим великим регионалним градовима.

На концерту 30. јуна у Београду на стадиону Ташмајдан, осим представљања новог албума, планирају да потврде одавно заслужени статус концертне атракције уз проверене хитове са претходних издања.

Улазнице за концерт „Дубиозе“ продају се по цени од 1.400 динара за партер, односно 1.600 динара за трибине.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво