Шакира у 2017. најуспешнији женски извођач на „Јутјубу“

У једном хиту каже да „кукови не лажу“. На почетку 2018. године Шакира је добила потврду да стање на топ-листама не лаже – током протекле године женски извођач са највише прегледа на „Јутјубу“ била је управо ова дама из Колумбије!

Првенствено захваљујући спотовима Perro Fiel и Me Enamore, који су објављени током прошле године, затим планетарном хиту Chantaje који је обележио крај 2016. и добар део 2017. године, али и бројним другим песмама Шакира је женски извођач који има највише прегледа на Јутјубу у 2017. години.

Четрдесетогодишња кантауторка похвалила се овим успехом на Инстаграму уз поруку: „Како је лепо започети нову годину знајући да ми сви ви дајете толико подршку. Волим вас много!“.

Колумбијска певачица која живи у Шпанији недавно је била принуђена да због здравствених проблема поново одложи почетак светске турнеје El Dorado на коју је требало да крене још у новембру.

„Надала сам се да ће се моје гласне жице опоравити до јануара, али морала сам да поступим по савету лекара и да не мрдам од куће да бих се оправила“, пожалила се певачка звезда.

број коментара 0 пошаљи коментар