Шакира у 2017. најуспешнији женски извођач на „Јутјубу“

У једном хиту каже да „кукови не лажу“. На почетку 2018. године Шакира је добила потврду да стање на топ-листама не лаже – током протекле године женски извођач са највише прегледа на „Јутјубу“ била је управо ова дама из Колумбије!

Шакира у 2017. најуспешнији женски извођач на „Јутјубу“ Шакира у 2017. најуспешнији женски извођач на „Јутјубу“

Првенствено захваљујући спотовима Perro Fiel и Me Enamore, који су објављени током прошле године, затим планетарном хиту Chantaje који је обележио крај 2016. и добар део 2017. године, али и бројним другим песмама Шакира је женски извођач који има највише прегледа на Јутјубу у 2017. години.

Четрдесетогодишња кантауторка похвалила се овим успехом на Инстаграму уз поруку: „Како је лепо започети нову годину знајући да ми сви ви дајете толико подршку. Волим вас много!“.

Колумбијска певачица која живи у Шпанији недавно је била принуђена да због здравствених проблема поново одложи почетак светске турнеје El Dorado на коју је требало да крене још у новембру.

„Надала сам се да ће се моје гласне жице опоравити до јануара, али морала сам да поступим по савету лекара и да не мрдам од куће да бих се оправила“, пожалила се певачка звезда.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво