Дивна, Тркуља, „Лајбах“, Калиопи за дочек у Новом Саду

Све је спремно за дочек Српске нове године у Новом Саду, симболично назван „Дочек 7526.“. Улазнице за наступе Дивне Љубојевић, „Лајбаха“, састава „Имар“, чији ће специјални гост бити Слободан Тркуља, Калиопи, Николе Врањковића, Душана Свилара са тамбурашима и модерног циркуса „Кабаребре“ са Александром Дујином, већ су распродате.

Врло ограничен број улазница преостао је за концерт Зорана Предина и Матије Дедића у Новосадској синагоги, Паула Рича из Француске, Лага, Клауса и Тече у „Фабрици“, Нецонеа, „Фрајдеј свега“, Јанчеза, Рашида и Јеах Лефта у „Квартету“, а Нетикса, Кодекса и Сензора у „Фирчи тинк танк студију“, као и Марчела и „Напетог квинтета/Мутант урбан денс ансамбла“ у „Герила бару“ и диско вечери у „Леденој шуми“.

Велики број програма биће бесплатан за посетиоце, као што су Филхармонија младих у Синагоги, опера за децу „Пепељуга“ Удружења „Високо Ц“ у Еђшегу, али и наступи различитих културно-уметничких друштава из „Зоне 021“ у холу Железничке станице.

Улаз је слободан и за наступ Саре Ренар и Ане Ћурчин у Културном центру Новог Сада, концерт Јосипе Лисац у клубу „Б612“, а у гимназију „Лаза Костић“ долази Лоран Прокопић са пријатељима, у Музеј Војводине хор „Свети Стефан Дечански“ и „Писфул вориорси“ у „Стартит центар“.

У „Студију М“ ће бити одржан и поп/рок концерт новосадских музичких школа, Културни центар Футог представиће Анатолиија Речкина и Александера Лукашевича, а Галерија Матице српске виртуелни водич - Доживи уметност уз експерименталне звуке састава „Блум“.

број коментара 4 пошаљи коментар
(недеља, 14. јан 2018, 08:25)
anonymous [нерегистровани]

Srpska nova godina???

Aman zaman! Pravoslavna NG, šta ste sve "posrbilli"?
Bože sačuvaj!

(недеља, 14. јан 2018, 06:26)
Ерцов [нерегистровани]

Ре: Српска нова година

Са прославе праве Српске нове године из САД.
Немој да јеш' што се неједе.

(субота, 13. јан 2018, 15:37)
anonymous [нерегистровани]

Српска нова година

"Српска нова година" не постоји ово што ви славите је нова година од папе Грегура који је по декрету 1592 померио нову годину од 01,09 на 01.01 размислите срби шта славите!

(субота, 13. јан 2018, 14:58)
MILOS [нерегистровани]

Lepo

Lepo, lep sastav cim je Divna tu. . .