Дивна, Тркуља, „Лајбах“, Калиопи за дочек у Новом Саду

Све је спремно за дочек Српске нове године у Новом Саду, симболично назван „Дочек 7526.“. Улазнице за наступе Дивне Љубојевић, „Лајбаха“, састава „Имар“, чији ће специјални гост бити Слободан Тркуља, Калиопи, Николе Врањковића, Душана Свилара са тамбурашима и модерног циркуса „Кабаребре“ са Александром Дујином, већ су распродате.

Врло ограничен број улазница преостао је за концерт Зорана Предина и Матије Дедића у Новосадској синагоги, Паула Рича из Француске, Лага, Клауса и Тече у „Фабрици“, Нецонеа, „Фрајдеј свега“, Јанчеза, Рашида и Јеах Лефта у „Квартету“, а Нетикса, Кодекса и Сензора у „Фирчи тинк танк студију“, као и Марчела и „Напетог квинтета/Мутант урбан денс ансамбла“ у „Герила бару“ и диско вечери у „Леденој шуми“.

Велики број програма биће бесплатан за посетиоце, као што су Филхармонија младих у Синагоги, опера за децу „Пепељуга“ Удружења „Високо Ц“ у Еђшегу, али и наступи различитих културно-уметничких друштава из „Зоне 021“ у холу Железничке станице.

Улаз је слободан и за наступ Саре Ренар и Ане Ћурчин у Културном центру Новог Сада, концерт Јосипе Лисац у клубу „Б612“, а у гимназију „Лаза Костић“ долази Лоран Прокопић са пријатељима, у Музеј Војводине хор „Свети Стефан Дечански“ и „Писфул вориорси“ у „Стартит центар“.

У „Студију М“ ће бити одржан и поп/рок концерт новосадских музичких школа, Културни центар Футог представиће Анатолиија Речкина и Александера Лукашевича, а Галерија Матице српске виртуелни водич - Доживи уметност уз експерименталне звуке састава „Блум“.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво