Џастин Тимберлејк објављује нови албум 2. фебруара

Десетоструки добитник награде Греми, Џастин Тимберлејк објавиће четврти студијски албум, "Man Of The Woods", 2. фебруара за „РЦА рекордс“. Дигитални албум ће бити у претпродаји од данас када излази први сингл. У песми "Filthy" Џастин је коаутор и копродуцент.

Man Of The Woods је по свему судећи Џастинов најамбициознији пројекат до сада, како звучно, тако и текстуално.

Ово је такође и Тимберлејков први заокрет ка традиционалној америчкој рок музици, уз модерне утицаје јаких сарадника као што су "The Neptunes", Тимбаланд, Крис Стејплтон и Алиша Киз.

Џастин Тимберлејк је нови албум посветио свом сину и супрузи и он представља његово лично, емотивно и музичко путовање од Мемфиса до места где се налази данас.

Шаренолика, футуристичка музика песме Filthy визуелно је испраћена радом револуционарног, вишеструко награђиваног редитеља, Марка Романека.

У овом необичном видео-споту, Тимберлејк игра савременог иноватора који се спрема да представи свој нови изум свету. Ово је већ друга сарадња са Романеком, прва је била на споту Cant Stop This Feeling.

Након сингла Filthy и изласка албума Man Of The Woods, Тимберлејк ће објавити још три додатна видео-спота, са три различита редитеља.

Ови додатни спотовои биће урађени за још три песме са албума, а излазиће један за другим, почевши од 18. јануара, закључно са изласком албума 2. фебруара.

Два дана након тога, Тимберлејк ће одржати свој шоу наступ у паузи „Пепси супербоула“ у недељу, 4.фебруара.

Албум Man Of The Woods појавиће се и на винилу који ће имати дигитални код за скидање са интернета.

Мултиталентовани глумац и музичар, Џастин Тимберлејк, до сада је продао преко 32 милиона албума широм света, имао је распродате арене на свим континентима, награђен је великим бројем награда и номинацијама и спада у високо поштоване људе у шоу бизнису.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи