Улазнице за концерт Каро Емералд по празничним ценама

Холандска поп-џез певачица Каро Емералд наступиће 27. фебруара у „Хали спортова“, а организатори концерта су поводом новогодишњих и божићних празника одлучили да обрадују њене обожаваоце са 15 одсто нижим ценама улазница.

До 14. јануара улазнице за концерт Каро Емералд коштаће за партер 2.400 динара, трибине 2.900 и 3.300 динара и ВИП 3.800 динара. Холандска певачица у Београд долази први пут и то у оквиру своје актуелне турнеје Emerald Island.

Ова нежна дама предивног гласа спојила је у својој музици тзв. болрум џез са заразним мамбо грувом и постала је позната по својим изванредним живим наступима.

Емералд са собом доноси лето, плес и бајке из најлепшег периода Холивуда, а продуценти Јан ван Виринген и Давид Шреурс, као и канадски аутор Винсент Дегиоргио заслужни су за чињеницу да је светска сцена постала богатија за једну овакву звезду.

Препознавши њен глас као савршен за песму Back It Up, дали су јој 2007. године шансу коју је Емералд прихватила и тиме обезбедила себи пробој на музичкој сцени.

Песма се две године касније нашла на њеном деби албуму Deleted Scenes from the Cutting Room Floor, а привукла је пажњу јавности већ од првог емитовања поставши хит и на Јутјубу и на радио-станицама.

Крајем исте године појавио се и њен други сингл A Night Like This који се убрзо нашао на самом врху холандске листе синглова, а 2010. и у Великој Британији, где је уврштен на „А“ листу Би-Би-Сијевог радија.

Још већи успех доживела је са другим студијским албумом The Shocking Miss Emerald, који је био и на првом месту британске листе албума 2013. године. У марту ове године издала је ЕП Emerald Island на којем се налази шест нумера инспирисаних егзотиком, музичким жанром из педесетих и шездесетих година, испуњеним егзотичним звуковима и инструментима.

Ово издање објављено је поводом турнеје Emerald Island, највеће турнеје у досадашњој каријери Каро Емералд, а која ће ову сјајну певачицу довести и у Београд.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи