"9GAG" каже да је сила уз „Вива вокс“

Само два дана након што је „Вива вокс“ објавио спот за музику из планетарно популарне франшизе „Звездани ратови“, обраду је на својој страници на „Фејсбуку“ објавио један од најпопуларнијих светских сајтова - "9GAG", и за мање од једног дана, а капела верзију српског хора видело је више од милион људи.

"9GAG" каже да је сила уз „Вива вокс“ "9GAG" каже да је сила уз „Вива вокс“

„Нека гласови буду са вама!“, поручио је воксовцима 9GAG пред својих 40 милиона пратилаца, и додао: „Браво, 'Вива вокс'“.

Реакције публике са овог популарног сајта за размену текстова, фотографија и видео-материјала су сјајне - више од 25.000 лајкова, скоро 5.000 коментара и дељења, уз више од милион прегледа за непуна 24 сата.

„Вива вокс“ је из а капела галаксије донео музички спектакл, што су обожаваоци овог серијала убрзо и препознали.

Популарни српски хор представио је џедаје, Дарта Вејдера, принцезу Леју и Ар-Ту-Ди-Туа у борби гласова која гледаоце оставља без даха. У обради се може чути осам најпознатијих нумера из серијала Звездани ратови попут чувених Империјалног марша и Duel of the Fates.

За публику у Србији, „Вива вокс“ је први пут уживо извео овај медли на премијери филма, пре неколико дана.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи