Џи-Изи објавио дуго очекивани албум "The Beautiful & Damned"

Aмерички репер и продуцент Џи-Изи објавио је нови албум, "The Beautiful & Damned". Ово изузетно лично издање има чак 20 композиција и „гомилу“ познатих гостију, укључујући извођаче попут Халси, Асап Рокија, Карди Би, Келани, Е-40, Чарлија Пута и многе друге.

Уз албум Beatiful&Damned, објављен од стране "BPG/RVG/RCA Records", Џи-Изи је објавио и кратак истоимени филм, путем „Епл мјузика“, у којем је главна звезда управо Џи-Изи, а бави се често мрачном анализом живота једног музичара који покушава да усклади потребе и искушења славе.

Почетком месеца, Џи-Изи је објавио нови музички сингл и спот за композицију која носи праву поруку новог албума, Him & I са Халси. Песма већ има преко 30 милиона стримова на сервису Спотифај, и тренутно је на 8. месту листе 200 најбољих синглова на Спотифају у Америци, као и на 2. месту Ајтјунс листе синглова.

Атрактиван дуо је ову песму први пут јавно извео у шоу-програму Џими Кимел лајв!

Први сингл са албума, No Limit са Асап Рокијем и Карди Би већ је достигао платинасти тираж, тренутно је седми на Билбордовој листи синглова, а прешао је бројку од 91 милион стримова, према подацима сервиса Спотифају.

Џи-Изи већ увелико планира турнеју "The Beautiful & Damned" за наредну годину, са специјалним гостима Трипи Редом, Фором и Антонијем Рушоом.

У наредна четири дана, обожаваоци могу да се укључе на Џи-Изијев канал на Јутјубу који прати живописне моменте промоције албума која се одиграва широм Америке.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи