Музика, успомене и магија на новом албуму Барбре Стрaјсенд

"Barbra: The Music, The Mem'ries, The Magic" назив је новог концертног албума који представља снимак истоимене тријумфалне турнеје по Америци, коју је 2016. одржала Барбра Стрaјсенд.

Турнеја се састојала из тринаест концерата од којих финални одржан 5. децембра 2016. године у Мајамију, одакле потиче и снимак.

Ово издање се појављује у две различите верзије – једноструки диск са најбољим моментима турнеје, као и двоструки делукс сет на којем се налази снимак читавог концерта.

Тај делукс сет садржи снимак Барбриног наступа, али и њену причу између песама, које укључују подсећања на снимање њених чувених композиција, филмску каријеру, редитељску каријеру, као и коментар на чињеницу да се њен претходни албум Encore: Movie Partners Sing Broadway (2016) обрео на првом месту Билбордoве листе.

Барбра Страјсенд је једина уметница у историји која је имала албуме на првом месту различитих листа током свих шест деценија своје каријере.

У њеној дискографији 52 плоче достигле су златни тираж, 31 платинасти, а 13 албума чак вишеструко платинасте тираже.

Као уметница – певачица, глумица, редитељка, концертна певачица, продуценткиња, ауторка и кантауторка, освојила је све могуће награде, а међу њима: два Оскара, пет Емија, пет Златних глобуса и осам награда Греми.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи