Били Ајдол на зајечарској „Гитаријади“ 30. јуна

Звезда 52. „Гитаријаде“ у Зајечару, која ће бити одржана од 28. до 30. јуна следеће године, биће чувени британски рокер Били Ајдол, саопштили су организатори.

Ајдол, који је прешао трновити пут од панк пионира до мега звезде, сматра се једним од најтраженијих извођача када су турнеје у питању и сваки његов концерт распродат је месецима унапред, без обзира на територију на којој се одржава.

Продавши чак 40 милиона носача звука, Ајдол је ушао у историју рокенрола хитовима као што су Sweet SixteenRebel Yell, Mony Mony, White Wedding, Eyes Without Face, Flesh For Fantasy, Cradle of Love и Dancing With Myself.

Плавокоси бунтовник био је на врху листе жеља фанова „Гитаријаде“, који ће имати прилику да га слушају 30. јуна на стадиону „Краљевица“.

Ајдол је уврстио Зајечар у своју европску турнеју "Billy Idol Live! 2018".

Улаз на „Гитаријаду" и коришћење рок кампа су бесплатни.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи