Џејсон Деруло полеће сигурно уз "Tip Toe"

Ако је до сада било оних који нису били сигурни да ће „777“, албум Џејсона Дерула полетети попут „боинга“, песма "Tip Toe" растерала је све сумње. Једино што америчком кантаутору остаје је да комплетира албум и „преда га публици на коришћење“.

Трећи сингл којим Деруло најављује пети студијски албум обожаваоци широм света одлично су прихватили. Песму брзог ритма и заразне мелодије Tip Toe прати и спот који обилује динамичним кореографским решењима. 

И пре него што је нумера добила спот, корисници Спотифаја показали су да им се Tip Toe допала.  Осим лепих девојака које Џејсону помажу да на најизазовнији начин представи песму, америчком певачу асистира и колега Френч Монтана.

Иако није познато када ће албум 777 стићи до публике, поуздано се зна да ће Tip Toe бити на листи песама које ће Деруло изводити на турнеји 777 World Tour, која почиње 26. фебруара 2018. године наступом у Барселони. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи